Bewaar

Lumag zaagkloofmachine SSA400ZOF

  • 910 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 08 dec. ` 19 09:19
Lumag zaagkloofmachine SSA400ZOF
Lumag zaagkloofmachine SSA400ZOF

Zie omschrijving


Kenmerken

Merk:
Overige
Soort werktuig:
Houtkloofmachine
Staat:
Nieuw

Beschrijving

Deze unieke professionele benzine zaag- en kloofmachine SSA400ZOF van Lumag combineert twee machines in één. De machine zaagt uw hout op de gewenste lengte en klooft daarna het gezaagde stuk hout in 2 of 4 delen. De zaag-kloofmachine is voorzien van een aftakas aandrijving.

Deze unieke professionele zaag- en kloofmachine SSA400ZOF van Lumag combineert twee machines in één. De machine zaagt uw hout op de gewenste lengte en klooft daarna het gezaagde stuk hout in 2 of 4 delen. De zaag-kloofmachine is voorzien van een aftakas aandrijving. De prijs/kwaliteit verhouding is echt verrassend.
Deze machine is que bouw gelijk aan de SSA400Z. De SSA400Z heeft alleen extra een aangebouwde transportband voor het afvoeren van het hout!
Met deze zeer krachtige zaag-kloofmachine kunt u erg veilig hout kloven maar uiteraard is uw kloofopbrengst vooral veel hoger dan als u beide bewerkingen (kloven en zagen) separaat moet uitvoeren. De zaag-kloofmachine wordt aan een driepunt hydrauliek van een traktor bevestigd (ca 20 pk) d.m.v. een aftakas (niet meegeleverd)
U kunt stammen van 10 tot 35cm doorsnede aanvoeren. Met een hydraulisch aangedreven kettingzaag zaagt U de stam op de gewenste lengte, het hout valt daarna automatisch voor de kloofinrichting die met een hydraulische kloofkracht van 10 ton het hout zal kloven (dit alles is dus één handeling). Het kloven en zagen kan door het gebruik van twee hydraulische pompen gelijktijdig plaatsvinden. Dus terwijl de machine het laatste blok hout dat u gezaagd heeft aan het kloven is, kunt u het volgende stuk hout al weer afzagen.
De machine kan gemiddeld tot 5-8 kuub per uur kloven. Uiteraard zijn hierbij factoren als aanvoersnelheid, gelijke stamdikte en soort hout van belang.
Op de video ziet u de SSA400G (met transportband). De machine is qua zaag en kloofmogelijkheden identiek aan de SSA400ZOF. De machine in de video maakt gebruik van diverse extra leverbare accessoires zoals een hydraulische stamhef installatie, een hydraulische stamtoevoer en een 6 delig splijtkruis. Standaard zit bij elke machine een 4 delig splijtkruis

€ 3.599,00 excl. BTW
€ 4.354,79 incl. BTW

Vraag ons naar de levertijd !

Overal in nederland geleverd !

Vraag naar onze scherpe prijs bij aanschaf van meer dan 1 machine andere prijzen!

Lease van deze machines is mogelijk !

Handelsonderneming Maurits van den Hoek
Industrieweg 13b
9422cx Smilde

Lees de volledige omschrijving
Vergelijkbare advertenties

Menu