Bewaar

Still RX20 serie 1400 tot 2000kg NIEUW

  • 6233 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 06 jun. ` 18 13:04
Still RX20 serie 1400 tot 2000kg NIEUW
Still RX20 serie 1400 tot 2000kg NIEUW

n.o.t.k.


Kenmerken

Merk:
Still
Aandrijving:
Elektrisch
Model:
RX20 serie 1400 tot 2000kg NIEUW
Staat:
Nieuw
Hefvermogen:
0 - 1000KG
Bouwjaar:
2018

Beschrijving

Transmissie: Automaat
Kleur: Oranje
Accu: 48 V Bouwjaar 2018
Voedingsspanning: 48 V
CE markering: ja

De STILL RX 20 heeft van alles net iets meer: meer kracht, meer dynamiek en een betere inzetbaarheid. De nieuw generatie van deze goed verkopende vorkheftruck is de beste RX 20 die STILL tot nu toe heeft ontwikkeld. Zo beschikt hij over het nieuwe veiligheids- en communicatiecentrum voor optimale veiligheid en omslagprestaties (STILL Easy Control): de bestuurder kan prestatiefuncties activeren op basis van het gebruik en ziet in n oogopslag alle belangrijke veiligheidsinformatie. De RX 20 kan 24 uur per dag worden gebruikt dankzij de veiligste en snelste batterijwissel en de grootste Li-Ionbatterijcapaciteit in zijn klasse. De RX 20 behaalt met zijn kenmerkende dynamische acceleratie, een maximumsnelheid van 20 km/u en nauwkeurige manoeuvreerbaarheid de allergrootste omslagprestaties ooit binnen het lastbereik van 1,4 tot en met 2 ton.

De RX 20 laat zijn sterke kanten goed zien tijdens zwaar gebruik met twee of drie ploegen in smalle gangpaden. Bijvoorbeeld bij drank- en ijzerhandels, het verzenden en ontvangen van handelsgoederen en logistieke toepassingen, of bij productie in de werktuigbouwsector en auto-industrie. De RX 20 Li-Ion biedt met zijn Li-Ion-technologie de allerhoogste beschikbaarheid. Met slechts 30 minuten opladen verlengt u de gebruiksduur met meerdere bedrijfsuren. De compacte elektrische vorkheftruck haalt zijn energie uit Li-Ion-batterijen die ook geschikt zijn voor vrieshuizen. Een intelligent elektronisch systeem bewaakt tijdens de bediening in realtime alle batterijcellen. De RX 20 Li-Ion is door zijn veiligheid, prestaties en beschikbaarheid een ongeevenaard efficiente vervoerder van goederen.

Vraag ons naar de specificaties en prijzen.
Onderdeelboek(en): Nederlands
Handleidingsboek(en): Nederlands
Onderhoudsboek(en): Engels
Spanning acculader: 48V

De vernieuwde showroom van J&J Lifters b.v. herbergt zo’n 150 heftrucks en overig intern transportmaterieel. Of u nu op zoek bent naar een elektrische, diesel- of LPG heftruck, wij hebben het staan! Tevens hebben wij ook reachtrucks, pallettrucks en stapelaars.
Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw heftruck, reachtruck, pallettruck of stapelaar.

Kijk op www.hefservice.nl of www.jjlifters.nl
Lees de volledige omschrijving