Bewaar

AllCat 180HB

  • 836 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 02 jun. ` 20 15:03
AllCat 180HB
AllCat 180HB
AllCat 180HB
AllCat 180HB
AllCat 180HB
AllCat 180HB
AllCat 180HB
AllCat 180HB

€6.500


Kenmerken

Merk:
Overige
Soort werktuig:
Overig
Staat:
Gebruikt
Bouwjaar:
2012
Model:
AllCat 180HB

Beschrijving

Type: Werktuigdrager
Brandstofsoort: Benzine
Referentienummer: 10

Diverse ex DEMO ALLCAT te koop.

Al onze demo machines worden nu aangeboden tegen scherpe prijzen.
Nog 5 demo machines, bouwjaar 2 x 2012, 2 x 2014 en 1 x 2015

Vanaf € 6.500,-excl. btw zonder aanbouwdelen.
€ 7.500,- excl. btw met dichte bak en palletvorken
€ 10.000,- excl. btw met dichte bak, palletvorken en maaidek

Deze machine is speciaal ontwikkeld om een betaalbare en betrouwbare machine op de markt te zetten, die vooral rondom het huis maar ook semi professioneel ingezet kan worden. De AllCat 180 HB is perfect te gebruiken rondom het huis, op de boerderij, rondom een bedrijfsgebouw of voor diverse hoveniers werken. Door een groot assortiment aan aanbouwdelen is de AllCat 180 HB door enkele simpele handelingen om te bouwen naar een machine voor een compleet ander doeleind. De Mini Tractoren zijn inzetbaar als bijvoorbeeld kniklader, mini loader, zitmaaier, mini shovel, grasmaaier, graafmachine, knikshovel, mini wiellader, tuinmachine, maaimachine, taludmaaier of hellingmaaier. De Mini Tractoren zijn uitgerust voor particulier en semi-professioneel gebruik, zijn 4-wiel hydraulisch aangedreven en voldoen aan de Europese CE regelgeving.

De Allcat heeft een draaicirkel van 45 graden. Hierdoor kan de AllCat effectief ingezet worden voor moeilijk begaanbare, onregelmatige en kwetsbare ondergronden, zonder dat de ondergrond of grasmat op ongewenste plekken beschadigd wordt.
Hierdoor kan de AllCat effectief ingezet worden voor moeilijk begaanbare, onregelmatige en kwetsbare ondergronden, zonder dat de ondergrond of grasmat op ongewenste plekken beschadigd wordt.
De AllCat is uitgerust met een pendelend knikpunt. Het pendelende knikpunt maakt het mogelijk dat één van de vier wielen hoger kan worden opgetild door een onregelmatige onder grond terwijl alle vier wielen hun stabiele positie en grip op hun ondergrond behouden. De banden volgen continu de contouren van de ondergrond zonder vast te lopen.

DE VOORDELEN VAN DE ALLCAT 180HB
Nederlands fabricaat met CE verklaring
Licht eigen gewicht
Kleine draaicirkel
Hoge rijsnelheid 14 km/h
Zeer eenvoudig te bedienen
Hydrostatische aandrijving
Snelwissel
Breed inzetbaar
Vele aanbouwdelen

Gewicht : 650 kg
Breedte : 105 cm
Wielaandrijving : 4 wiel hydraulisch
Aantal cilinders : 2
Vermogen : 22 pk
Snelheid : 14 km/h
Motor : Loncin PTM 680 of Honda GX 630 benzine
Debiet werkhydrauliek: 30 L/min
Hefkracht : 350 kg

De Schans BV biedt u koop, lease en huur van diverse Knikmopsen en Allcats en de aanbouwdelen hiervan. Zo beschikken we over een verhuurvloot van ca. 50 machines en honderden aanbouwdelen. En u kunt zelfs gebruikt materiaal leasen!

Bij aanschaf van en Allcat is vrijwel alle inruil mogelijk, denk aan: AFA,Agrione, Amman, Atlas, Avant, Bobcat, Boy, Case, Eurotrac, Fiori, Gehl, Giant, Job-Mann, Kramer, Kubota, Multione, Mustang, Norcar, Quappen, Schaffer, Sherpa, Striegel, Tuchel, Volvo, Wacker, Weidemann, Zettelmeijer

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte, of van een kosteloze demo.

Bent u geinteresseerd geraakt of heeft u vragen, neem dan gerust contact op
sales@knikmops.com
073 599 17 50

Lees de volledige omschrijving