Bewaar

TOPACTIE! GEO Klepelmaaier 155cm. t/m 31-07

  • 504 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 20 jun. ` 19 17:43
TOPACTIE! GEO Klepelmaaier 155cm. t/m 31-07
TOPACTIE! GEO Klepelmaaier 155cm. t/m 31-07
TOPACTIE! GEO Klepelmaaier 155cm. t/m 31-07
TOPACTIE! GEO Klepelmaaier 155cm. t/m 31-07

€1.195


Kenmerken

Merk:
Overige
Soort werktuig:
Maaimachine
Staat:
Gebruikt
Bouwjaar:
2019
Model:
TOPACTIE! GEO Klepelmaaier 155cm. t/m 31-07

Beschrijving

Toepassingsgebied: Landbouw
Maaiersoort: klepel

Profiteer t/m 31-07 van extra voordeel op deze machine.

Deze uit het mooie Italië afkomstige robuuste GEO klepelmaaier is geschikt voor trekkers van 15-35PK. Deze maaimachine maait het gewas middels een ronddraaiende wals waarna het gewas aan de achterzijde door de maaier wordt uitgeworpen.
Deze maaier is ontwikkeld voor het maaien van hoge gewassen waarin een eventueel voorkomende tak geen enkel probleem is. Het maaien van uw weide, boomgaard en beplanting zoals struiken is voor deze klepelmaaimachine een fluitje van een cent! Het maaiafval wordt in dergelijke kleine stukjes versnipperd zodat u dit gewoon kunt laten liggen als compost voor uw bodem. Wat vooral bijzonder aan deze klepelmaaimachine is dat u de keuze heeft om deze uit te voeren met 36 Y-klepels óf 18 zware hamerklepels. Met de in hoogte verstelbare looprol is kunt u eenvoudig de maaihoogte van deze machine instellen en is bovendien nog voorzien van een modderschraper zodat deze altijd goed blijft rollen.

AgriProf Quality Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van miniwerktuigen vanuit Friesland. Hiervoor hebben wij een hechte partnerschap met ons TOPmerk GEO Agri uit Italië. Alle machines worden naar Italiaanse standaard ontworpen en geproduceerd, hierdoor bent u als gebruiker verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine welke u vele jaren met veel plezier zult gaan gebruiken.

GEO Italië ontwerpt en ontwikkeld sinds 2007 hoogwaardige agrarische machines tegen een gunstige prijs. De doelstelling van de onderneming is “ to produce agricultural machinery in Europe with competitive prices and excellent quality”.
Deze doelstelling heeft voor GEO de afgelopen jaren bijgedragen aan een sterke groei trouwe klanten binnen Italië en ver daarbuiten. In het 12.000m² grote magazijn in Castagnole delle Lanze is een zeer grote voorraad aanwezig waardoor snelle levertijden eenvoudig haalbaar zijn en onderdelen vlot per koerier verzonden kunnen worden. Hiermee is GEO als producent reeds vele jaren een begrip in de agrarische markt in Europa waar 90% van de productie voor export binnen Europa bestemd is en 10% voor de thuismarkt Italië.
Ondanks het grote succes blijft men steeds scherp op kwalitatieve verbeteringen en uitbreiding van het assortiment waar het gebruiksgemak van de machine centraal staat.
Lees de volledige omschrijving