Bewaar

Superfit Horse. Natuurlijke paardenvoeding!

  • 10168 x bekeken
  • 0 x bewaard
  • sinds 30 jun. ` 14 13:26
Superfit Horse. Natuurlijke paardenvoeding!
Superfit Horse. Natuurlijke paardenvoeding!
Superfit Horse. Natuurlijke paardenvoeding!

n.o.t.k.


Beschrijving

Paarden in het wild eten wanneer ze voelen voedsel nodig te hebben. Ze kiezen hun voer zorgvuldig en weloverwogen uit, ze aten (stengelige) grassen, kruiden en nog veel meer plantaardig materiaal. In ‘onze’ omgeving vinden paarden niet alles wat ze van nature nodig hebben, mensen hebben die voeding vervangen door gras/hooi, paardenbrokken en muesli. Dit maakt dat er disbalans in de vitaminen en mineralen huishouding kan ontstaan.
 
Een paard hoort zijn energie uit ruwvoer te halen, niet uit brokken, muesli’s of granen. Melasse en granen bevatten veel suiker en zetmeel. In de dikke darm worden deze koolhydraten afgebroken door de slechte darmbacteriën waarbij endotoxinen (giftige stoffen) ontstaan. Deze endotoxinen zijn een aanslag op het immuunsysteem en vreten mineralen en vitaminen uit het lichaam. Dit kan onder andere leiden tot:
 
·        Hoefbevangenheid (te zware paarden en pony’s)
·        Zomereczeem
·        Mok
·        Koliek
·        Spierproblemen
·        Insuline resistentie
·        Verminderde weerstand
 
Bij paarden is het belangrijk om de mineralen in vitaminen goed aan te vullen. Doen we dit met een standaardbrok en/of muesli dan krijgt een paard teveel suikers en zetmeel binnen.
 
De kracht van Superfit Horse is dat dat wat nodig is voor een paard verwerkt is in het product en niet meer dan dat!!
 
Superfit Horse is 100% natuurlijk en daarmee 100% voedzaam voor je paard. Er wordt geen overtollige ballast – in de vorm van kleur-, geur-, smaak- en houdbaarheidsstoffen gebruikt. Hierdoor vult het voer optimaal en gebruikt je paard kleinere hoeveelheden en doe je langer met je paardenvoer.
 
Wij hebben ervaren dat Superfit Horse voor een natuurlijk ondersteuning van de organen zorgt. Het een positieve invloed op het verharen en op allergieën heeft. Daarnaast ondersteund het bij: verminderde weerstand, staart en manen eczeem, spierproblemen, mok, kolieken, insuline resistentie, hoefbevangenheid.
 
Wanneer u overstapt op Superfit Horse producten zorg er dan voor dat het paard onbeperkt ruwvoer krijgt. Dit is namelijk de basis en de belangrijkste energiebron.
 
Start dosering Superfit Horse:
2 weken 100 gram per 100 kilo lichaamsgewicht per dag, daarna overschakelen op 55 gram per 100 kilo lichaamsgewicht per dag.
 
Om structuur in het rantsoen te brengen zodat de paarden makkelijker overschakelen van grote hoeveelheden brok kunt u SFH grove luzerne bijvoeren. Dit kunt u bijvoorbeeld door het voer mengen of op de overige voermomenten aan u paard geven. Luzerne is natuurlijk en een bron van vitaminen en mineralen. Daarnaast bevat het de voor een paard benodigde goede eiwitten en is het totaal suikervrij. Omdat de SFH grove lucerne gedroogd is, is hij stofvrij, schimmelvrij en van constante kwaliteit.
Heeft u een wat ouder paard wat slechter kan eten, een paard wat slecht in zijn spieren en/of vacht zit dan raden wij u SFH Natural Mash of SFH Natural Mash Pro aan.

 Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Superfit Horse, www.superfithorse.nl

Superfit Horse is bij ons uit voorraad leverbaar!!
Lees de volledige omschrijving

Menu